Red Raspberry Leaf

Red raspberry leaf is a perennial variety of the rose family. This plant is native to Europe and Central Asia. At present, red raspberries are grown for commercial purposes in various parts of the world due to the popularity of the fruits used as an ingredient in various types of consumer products. Of all the items listed here, the red raspberry is perhaps the most studied plant. Several studies attest to the health benefits of this plant because the fruits are high in antioxidants, phytochemicals, phenols and ascorbic acids. Red raspberry is a popular plant for skin care.

Naast de vrucht kan het rode frambozenblad ook een belangrijke invloed hebben op de gezondheidszorg. Net als de vrucht heeft het frambozenblad veel antioxidanten en andere essentiële vitaminen die uw lichaam nodig heeft. Het roken van frambozenblad neutraliseert de in het bloed aanwezige nicotine, verlaagt de bloedsuikerspiegel, vermindert de pijn tijdens de bevalling en kan zelfs nuttig zijn voor paren die moeite hebben om kinderen te krijgen.

Enkele voordelen en effecten van Red Raspberry Leaf:

  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • Helpt cellen te beschermen tegen beschadiging
  • Verlicht premenstruele klachten zoals krampen en misselijkheid
  • Helpt het lichaam af te koelen
  • Helpt bij vruchtbaarheids problemen

Raadpleeg eerst uw arts voordat u van plan bent een serieuze aandoening te genezen en ook als u medicatie slikt zoals anti-depressie pillen.